Ljudi velikog srca

I pirotski kafići u humanitarnoj akciji za pomoć deci oboleloj od raka

Svetski dan dece obolele od raka – 15. februara biće obeležen u skoro 40 gradova u Srbiji.

 

 

 

Priključi se i ti 👊💪👍

Spot za ovogodisnji Svetski dan dece obolele od raka 🎬🎥📽

Hvala Zoranu Kesiću, Draganu Mićanoviću, Djuletu, Vanji Grbicu, Zoranu Barancu, Hristini Popović, Ivanu Ivanoviću, Marku Simonoviću i Mariji (Kilibarda) Radmanović!

Vidimo se 15. februara 🎗❤️

#ijaseborim #nurdor #televizija #srbija #zorankesic #draganmicanovic #vladimirgrbic #zvonimirdjukic #zoranbaranac #hristinapopovic #marijakilibarda #ivanivanovic #markosimonovic #gluma #novinari #muzika #kosarka #odbojka #sport

Posted by Nurdor Srbija on Monday, February 6, 2017

Humanitarna organizacija NURDOR će humanitarnu akciju organizovati i u Pirotu, a u akciju su se uključili i brojni pirotski kafići koji će omogućiti svim našim sugrađanima da kafu plate tako što će poslati SMS na broj 1150 čime će donirati 100 dinara za lečenje mališana obolelih od raka, dok će kafu dobiti besplatno. Akcija će trajati u sredu 15. februara od 14 do 15 sati i to u kafićima: Caffe bar Trač, Passage Family, Euphoria Caffe, Haustor GR, Baš Čelik Bar, Red Caffe, Kafe Nova Freska, Kengur Caffe i Kutak. Osim kafića, u akciji se uključuje i poslastičarnica Rekord, u kojoj će svi gosti koji u navedenom periodu pošalju SMS dobiti gratis kolač.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker