Oglasi

I miris i ukus i merak

Koe se raboti po jug? „Svrnite“ da čujete jedinstveni južnjački govor, vidite lepotu našeg juga i osetite gostoprimstvo i otvorenost naših ljudi. „Vikaj gu na kafu!“ – reći će južnjaci pre nego što pristave jednu pravu domaću i sa merakom je ispiju sa komšijama. 

Ovde svako mesto ima svoj jedinstveni šmek, čiji je sastavni deo i lokalna gastronomska ponuda – nadaleko poznat leskovački roštilj traži se i van granica Srbije, baš kao i pirotski kačkavalj i peglana kobasica.  

A za južnjake kažu da znaju šta je pravi merak – da znaju da uživaju u omiljenoj hrani, piću i kafi. Južnjaci znaju da kafa nije „samo jedan gutljaj na brzinu“; domaća kafa je pravi merak, pogotovo kada je pijemo sa komšijama! 

Kako bi na neki način proslavila gostoprimstvo, otvorenost i velikodušnost, koji su karakteristični za jug naše zemlje, Grand kafa pripremila je posebnu kampanju za ovaj deo Srbije – i to sa merakom! 

„Prihvatio sam sa merakom da budem deo nove kampanje za Grand kafu, jer lepotu ovog dela Srbije i duh naroda koji ovde živi, treba stalno isticati! Za mene je merak da uživam u svakom danu u svom rodnom kraju, da prošetam gradom, popričam sa prijateljima, ali na kraju uvek – da popijem svoju omiljenu domaću – Grand kafu u društvu svojih komšija i prijatelja. Trenuci ispijanja kafe su trenuci pravog uživanja u jedinstvenom mirisu i ukusu“, kaže jedan od naših poznatih „južnjaka“, glumac Leskovačkog pozorišta Predrag Pepi Smiljković, koji se proslavio ulogom Tike Špica u čuvenoj seriji „Porodično blago“. 

A da uživanje bude potpuno, Grand kafa je u saradnji sa partnerima Marmil trgovine u Pirotu, AS trgovine u Nišu i Čutura marketi u Prokuplju obezbedila svojim kupcima i zanimljive poklone. Potrebno je samo da kupite Grand kafu u nekome od ovih objekata, popunite talon sa vašim kreativnim odgovorom na temu „Moje Grand jutro“ i budete strpljivi do proglašenja dobitnika! 

Zakuvajte Grand kafu i pogledajte novu kampanju za jug Srbije OVDE. 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker