Pred malim herojem Mateom Lazarevićem deveta operacija

Podelite

Naš sugradjanin Matea Lazarević za oko mesec i po ima devetu operaciju u Ćupriji. Ruski hirurzi će Mateu operisati odnosno uraditi zahvat fibeiotomiju, odnosno zasecanje tetiva, kako bi se Matei omogućilo kakvo-takvo kretanje i poboljšao kvalitet života. Matea je rodjen sa ozbiljnim komplikacijama na crevima a kasnije se razboleo i od hepatitisa B i epilepsije.

Majka Monika i mali Matea

Za operaciju u Ćupriji porodici malog Matee potrebno je 305.000 dinara. Njegova porodica taj novac nema, do sada su akcije organizovale pirotske škole, Mlekarska, Ekonomska i Dušan Radović i sakupljeno je preko 80.000 dinara, priča za Pirotske vesti Mateina majka Monika.

-Veliko hvala školama. Ipak, potrebno nam je još novca pa molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu uplatom na račun 275001055225707422 kod Sosijete Ženeral banke-kaže Monika.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1