Ljudi velikog srca

Potrebna pomoć malom Dušanu za lečenje u Španiji

Dušan Todorović rođen je 21.06.2014. godine u Beogradu. Prvi simptomi bolesti su uočeni krajem 2016. godine, kad je analizom krvne slike primećen pad hemoglobina. Pedijatar u Domu zdravlja u Svilajncu je napipao u trbuhu deteta strano telo, nakon čega je dao uput u Beograd. Prilikom kasnijih analiza, Dušanu je dijagnostifikovan tumor – neoblasma.

Nakon izvršene biopsije, pristupilo se hemoterapiji u Beogradu, koja je rezultirala smanjenjem tumora do operativne veličine. Prva operativna intervencija je realizovana u eksperimentalnoj klinici „Sent Jude“ u Memfisu (SAD). Posle operacije, postupak lečenja se nastavio u Srbiji, gde je urađena transplantacija koštane srži na Institutu za majku i dete u Beogradu i sprovedene hemoterapije.

Usled pojave recidiva, Dušan hitno mora da ide u kliniku „Sant Joan de Deu“ u Barseloni na dodatno dijagnostifikovanje, testiranje i analizu krvi i dva ciklusa hemoterapija i imunoterapiju. On je životno ugrožen i ovaj tretman mu je od posebne važnosti u cilju spasavanja njegovog života.

Cena ovog tretmana je 191.312,81EUR.

Pomozimo Dušanu Todoroviću slanjem SMS poruke (potrebno je uneti proizvoljni karakter) na 5757 (100 dinara) i uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker