Humanitarna akcija škole Mladost

Podelite

Na inicijativu roditelja i Saveta roditelja, ŠOSO Mladost organizovala je humanitarnu akciju u okviru koje su danas na centralnom trgu prolaznicima prodavani proizvodi ručne radinosti učenika škole, ali i proizvodi njihovih roditelja – kolači, kiflice i drugi proizvodi. Štand je tokom današnjeg prepodneva bio postavljen na Crvenom trgu, kod kafića Kengur.

-Sav novac koji prikupimo na ovaj način iskoristićemo za kupovinu očiglednih sredstava koja koristimo u radu sa našom decom-kazala je defektolog ove škole Radmila Malinov.

 

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1