Ljudi velikog srca

Humanitarni bazar u subotu. Za lečenje Nikole Zdravkovića kome je HITNO potrebna novčana pomoć!

Grupa naših sugrađanki, okupljena oko fejsbuk grupe “Mame Piroćanke” u subotu 22. avgusta na dve lokacije u gradu, organizovaće manifestaciju Humanitarni bazar, sa koga će kompletan prihod ići za lečenje Nikole Zdravkovića, koji boluje od teškog oblika tumora mozga zbog čega mu je hitno potrebna novčana pomoć za skupo lečenje u inostranstvu.

Na dve lokacije u gradu, u strogom centru, kao i u Tijabari kod Guševice, na dva štanda naše humane sugrađanke prodavaće svoje rukotvorine, domaće kolače, slatkiše, slaniše, knjige, igračke, a sav prikupljen novac ići će za lečenje Nikole Zdravkovića.

nikola zdravković budi human

 

Nikola je po profesiji industrijski inženjer zaposlen u Tigar Tyres, gde je svima dobro poznat po pozitivnosti i osmehu koji nosi i u najtežim situacijama.

Od 2. marta 2019. godine život mu se promenio, nakon snimka magnetne rezonance, kasnije i operacije koje su potrvdile da se radi o tumoru na mozgu – Glioblastomu četvrtog stepena.

Od operacije koja je jako dugo trajala, ostale su posledice na periferni vid sa leve strane i na memoriju.

Posle operacije,  primio je trideset zračnih seansi zajedno sa hemioterapijom nakon čega je usledilo još dvaneset ciklusa hemioterapija. Međutim, poslednji snimak magnetne rezonance pokazao je ponovno širenje tumora.

Kako je tumor jako agresivan i brzo se širi, jedinu nadu za dalje lečenje Nikola i njegova supruga vide u inostranstvu.

Nikoli su potrebna novčana sredstva za nastavak lečenja u inostanstvu, specijalističke preglede i dijagnostiku, hemio i zračne terapije, kao i za putne troškove i smeštaj.

Za Nikolin osmeh! Budimo humani!

Pomozimo Nikoli!

Upišimo 844 i pošaljimo SMS na 3030

Upišimo human844 i pošaljimo SMS na 455

160-6000000732400-93

160600000073282579
IBAN: RS35160600000073282579
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

E-doniraj

PayPal

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker