Ljudi velikog srca

Humanitarna akcija pirotskih frizera i članica fejsbuk grupe Mame Piroćanke

Danas se na centralnom gradskom trgu održana humanitarna akcija pirotskih frizera i članica fejsbuk grupe Mame Piroćanke. U okviru ove akcije koju je podržao veliki broj naših sugrađana, frizerke su šišale besplatno, uz obavezu da se da dobrovoljni prilog, dok su Mame Piroćanke prodavale svoje rukotvorine, slatkiše i slaniše, takođe u humanitarne svrhe. Sav prihod od akcije biće uplaćen kao pomoć za lečenje našeg trinaestogodišnjeg sugrađanina Nemanje Cvetkovića, koji boluje od teškog oblika kancera pa su mu neophodne skupe terapije u  Turskoj. 

Članica fejsbuk grupe Mame Piroćance Amelija Radovanović kazala je Pirotskim vestima da ova grupa postoji već nekoliko godina, a ovo nije prva humanitarna akcija u kojoj aktivno učestvuju ili organizuju članice ove grupe.

-Ovoga puta zajedno sa frizerima nastojimo da pomognemo našem malom sugrađaninu Nemanji Cvetkoviću. Ovom prilikom pozdravljamo Nemanju i njegove roditelje-kazala je Radovanovićeva.

Frizer Mladen Durmišević kazao je novinarima da je ovo treća humanitarna akcija u kojoj učestvuju frizeri.

-Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da pomognemo našem sugrađaninu u njegovoj borbi za ozdravljenje-kazao je Durmišević.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker