Ostale vesti

Humanitarna akcija GO Srpske Desnice Pirot povodom poplava koje su zadesile pirotski kraj

Danas su predstavnici GO Srpske Desnice Pirot organizovali humanitarnu akciju za ugrožena domaćinstva koja su pogođena poplavama u pojedinim gradskim naseljima. Narednih dana će se ova akcija proširiti i na pojedina sela u pirotskom kraju.
Predsednik GO Srpske Desnice Pirot Milan Petrović, odbornik Srpske Desnice Ninoslav Ćirić i koordinator Marjana Pešić su uručili najpotrebniju zimsku garderobu porodicama Arivović u Prisjanskom naselju, čije su kuće pretrpele ogromnu štetu u nedavnoj poplavi. Milan Petrović, predsednik gradskog odbora Srpske Desnice je tom prilikom rekao da nam je u ovim teškim trenucima najpotrebnija sabornost jer samo jedinstveni i ujedinjeni oko zajedničkog problema možemo prevazići nedaću koja nas je zadesila.

Ninoslav Ćirić, odbornik Srpske Desnice je naglasio da su aktivisti Srpske Desnice bili uz svoje sugrađane onog dana kada je bilo najteže, a sada smo tu da pomognemo i oko saniranja katastrofalnih posledica poplave u pojedinim domaćinstvima. U planu je da shodno svojim mogućnostima dođemo do što više ugroženih domova.
Oliver Arivović, jedan od ljudi čije je domaćinstvo pretrpelo značajnu štetu u poplavi, se zahvalio Srpskoj Desnici na ukazanoj pomoći i solidarnosti koja puno znači njemu i njegovoj porodici i ovako teškim trenucima.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker