Ljudi velikog srca

HITNO POTREBNA POMOĆ! Našoj sugrađanki, profesorki, majki, HITNO potrebna pomoć za skupe terapije od kancera

Našoj sugrađanki Neveni Živić Minčić hitno je potrebna pomoć za lečenje u Turskoj. Prenosimo integralno saopštenje OŠ “8. septembar”, u kojoj Nevena predaje engleski jezik i književnost:

 

Naša koleginica Nevena Živić Minčić, profesorka engleskog jezika, operisana je od raka dojke u leto 2020. godine. Nakon hemioterapije i kontrole utvrđeno je pogoršanje pa je odstranjena cela dojka. Usledili su meseci borbe i nade uz nove cikluse hemioterapije posle kojih je trebalo sprovesti radioterapiju. Neposredno pre početka sprovođenja zračenja Nevena oseća trnjenje i probleme sa rukom. Obraća se lekaru u pirotskoj bolnici gde joj je odmah urađen skener glave. Rezultati su poražavajući – metastaze na mozgu!
Grupa stručnjaka iz Niša propisuje Neveni deset palijativnih zračenja mozga.

Mi verujemo da ima nade za našu Nevenu! Svesni smo da joj je uz svu podršku koju joj pružamo potrebna i velika materijalna pomoć jer se Nevena obratila za pomoć turskoj klinici. Iznos koji je naveden samo za dve simultane operacije (36400 evra) i koji je validan do 06.01.2022. mi joj ne možemo obezbediti. Nevena je duže od godinu dana zbog operacija i lečenja na bolovanju, pa su njena primanja niska.
Nevenu izuzetno voli i ceni celi kolektiv, armija đaka čija je nastavnica bila, roditelji sa kojima je uvek imala lepu saradnju u cilju podrške i pomoći deci…
Nevena je divna, mlada žena, nasmejana, pozitivna, hrabra, humana, iskrena, veoma pametna, izuzetan pedagog… Nevena je majka osmogodišnje Ksenije koja je prvače.
Želimo da Nevena i Ksenija zajedno reše još pregršt školskih zadataka, želimo da Nevena bude deo Ksenijinog odrastanja i da nam se što pre vrati u kolektiv jer ga svojom ličnošću oplemenjuje!
Molimo vas da nam pomognete u prikupljanju novca za Neveninu operaciju i lečenje u Istanbulu! Njoj i nama vaša će pomoć značiti puno! Jednoj divnoj devojčici vratićemo nasmejanu mamu čija je jedina želja da svoje dete izvede na pravi put!
HVALA SVIM LjUDIMA DOBRE VOLjE U NEVENINO IME I U IME NjENIH KOLEGA!
Novac možete uplatiti (ŠTO PRE!) na žiro-račune AIK banke:
105000000226084913

 

20211208_091047

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker