Sport

Het – trik Katarine Zlatanov dovoljan za pobedu nad Majdanpekom

Fudbal – Prva liga Srbija za žene

Kolo: 16.

Pirot: Gradski stadion “Dragan Nikolić”

ŽFK “Jedinstvo – ŽFK “Majdanpek” 3:2 (3:0)

ŽFK “Jedinstvo”: Marija Georgijev, Anja Mladenov, Katarina Zlatanov, Nina Vasov, Tamara Trajković(Dragana Kirkov),Ana Mladenov(Nada Jovanović), Maša Džunić(Jana Pejčić), Jovana Najdanović, Suzana Milenković, Kristina Đorđević.

Fudbalerke Jedinstva iz Pirota, iz kola u kolo, potvrđuju svoj kvalitet, pružaju odlične partije i postaju sve respektabilniji rival na ženskoj fudbalskoj sceni Srbije. Mada, dosta oslabljene, i sa “tankom klupom” uspele su da dominiraju u meču protiv Majdanpeka i osvoje tri nova, veoma važna boda.

Pobeda nad Majdanpekom je zlata vredna istakao je, šef stručnog štaba Jedinstva, Miladin Miladinović. Igalo se bez nekoliko standardnih fudbalerki, ali velikim zalaganjem tokom cele utakmice Jedinstvo je zabeležilo još jednu pobedu.

“Desetkovana ekipa Pirota dočekala je veoma čvrstu ekipu Majdanpeka, i pored svih pehova uspeli smo da pobedimo, bez Jane Pejčić, koja je povređena, Bojane Pejčić i Lee Pančev koje su odsustvovale zbog bolesti, i Aleksandre Marković zbog privatnih obaveza. Videli smo dva različita poluvremena , početak kao iz bajke. Katarina Zlatanov svojim pogocima dovodi našu ekipu u vođstvo od 3:0 , tako se i otišlo na poluvreme. Drugo poluvreme , druga slika, da li zbog skraćenog rostera, ili opustanja mojih fudbalerki, Majdanpek se golom, početkom drugog poluvremena, vraca u igru. Međutim, uspeli smo da kontrolišemo igru i ne dozvolimo iznenađenje. Na kraju, bukvalno u poslednjoj sekundi, posle kornera koji su izvele fudbalerke Majdanpeka, lopta se u gužvi odbila od neke od fudbalerki i završila u našoj mreži, a sudija je odmah označio kraj utakmice”.- izjavio je Miladinović.

Jedinstvu ostaje da sredi utiske, analizira meč, i da se što bolje pripremi za narednu utakmicu kada će, opet u Pirotu, igrati derbi kola sa drugoplasiranom Mačvom.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker