Gradska hronika

Grejna sezona počinje na vreme – 15. oktobra

Grejna sezona u Pirotu počeće na vreme – 15. oktobra, a u proteklom periodu vršene su takozvane tople probe, kako bi se iskontrolisao celokupan sistem i rešili svi problemi. Za razliku od brojnih gradova širom zemlje, koji imaju problema sa grejanjem i funkcionisanjem sistema grejanja, u Pirotu takvih problema poslednjih godina nema, a sve prijave građana i žalbe, ekipe Toplane rešavaju blagovremeno.radovan-nikolic

 

-Posebno u naseljima Češalj, ulici Nikole Tesle, Knjaza Miloša i u Slavonskoj, zbog instalacije nove opreme, sagledavana je podstanica po podstanica, na nekoliko mesta uočena je pojavljivanje vode koja je curila iz sistema. To je sve sanirano, javlja se i vazduh, što je neminovno, ali sve je rešeno ili je rešavanje problema u toku po prijavama naših korisnika. To je i cilj toplih proba, da se prekontroliše celokupan sistem, kako bi svi naši korisnici imali kvalitetno grejanje već od početka sezone. Naše ekipe idu od zgrade do zgrade, ispuštaju vazduh i rešavaju probleme po prijavama vlasnika stanova-kazao je direktor Nikolić.

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Због високе цене грејанја многи потрошачи су се искључили са даљинског грејања.Цена у Пироту је је много веца у односу на Ниш где су фиксни троскови тридесет посто, а у Пироту су педесет посто у цени коштања.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker