Sport

Gradsko skijalište počinje sa radom

Gradsko skijalište na Planinarskom domu počeće sa radom u četvrtak 30. januara i na raspolaganju svim zaljubljenicima u skijanje biti radnim danima od 13 do 21 sat, saopštavaju iz Sportskog centra Pirot.

gradsko skijaliste

Već ovog vikenda počeće sa radom i škola skijanja u okviru Božićne škole sporta, koja zbog nedostatka snega nije održana za vreme zimskog raspusta. Škola koja je besplatna za sve osnovce radiće vikendom od 11 do 14 sati i u tom periodu žičara će raditi samo za učesnike Božićne škole za koje će biti organizovan i besplatan prevoz u 10 sati ispred hale “Kej”.

Na otvaranju ski-sezone na Gradskom skijalištu, 30. i 31. januara ski pas će biti besplatan za sve, a od 1. februara cena dnevne karte biće 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

 

 

Slične vesti

4 Comments

  1. A napravise li jos neci tanjir za izvlacenje,da se ne ceka po 15min.A znajete da naplacujete 200 din. Ski pas..kude otode teja pare mene me zanima?
    B

  2. Njurčo(sam si se tako predstavio), za 200 dinara od ove godine dobijaš i doručak, ručak i večeru, zatim masažu i spa tretman, uz naravno besplatan prevoz od kuće do skijališta i nazad visoko luksuznim turističkim autobusima. Usput ti crnkinja ladi j..ca sas lis od palmu, naravno.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker