Korona virus

GRADSKI ŠTAB ZA VS: Zabranjuje se rad kafića, ugostiteljskih objekata, frizeraja, kladionica…

Na osnovu člana 41. stav 4. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama (,,Sl. Glasnik RS‘‘ br. 87/2018), člana 17. stav 1. i 2. Uredbe o sastavu i načinu rada štabova za vanredne situacije (,,Sl. Glasnik RS‘‘, 98/2010), i člana 8. stav 2. Poslovnika o radu Gradskog štaba za vanredne situacije, Gradski štab za vanredne situacije grada Pirota, postupajući po predlogu Zavoda za javno zdravlje Pirot i Udruženja za ugostiteljstvo i turizam pri Privrednoj komori Pirota, na telefonskoj sednici dana 18.03.2020. godine u cilju sprečavanja i  suzbijanja širenja epidemije  COVID 19,  doneo je NAREDBU:

U potpunosti se zabranjuje rad svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Pirota (restorana, kafića, barova, kafana, ćevabdžinica, picerija, poslastičara, restorana u hotelima i ostalih ugostiteljskih objekata), objekata za zabavu i igru (igraonice) i objekata za igre na sreću (kladionice i sl.) kao i kozmetičkim i frizerskim salonima.

Izuzetno, ugostiteljski objekti koji su registrovani za dostavu hrane na kućnu adresu, mogu obavljati navedenu ugostiteljsku uslugu.

Ova Naredba stupa na snagu počev od 19.03.2020. godine, a naredbu je potpisao komandant Štaba za vanredne situacije, mr Vladan Vasić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker