Sport

Gradski derbi: Tanasko Rajić – Jedinstvo

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju pirotski derbi između Tanaska Rajića i Jedinstva. Obe ekipe su u dobroj formi i u utakmicama prolećnog dela prvenstva prikazale su veoma dopadljivu igru. Tanasku Rajiću, lideru na tabeli, bodovi su preko potrebni kako bi ostao u trci za plasman u viši rang takmičenja, Jedinstvu, takođe, ali za mirniji nastavak prvenstva i opstanak u zonaškom društvu. Utakmica se igra u nedelju, 28. marta, na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 11 časova.

Bojan Panajotović, trener fudbalera Tanaska Rajića, kaže da veoma respektuje rivala koji je u usponu forme, ali da je njemu i njegovim fudbalerima pobeda jedini cilj. “Tanasko” i u ovu utakmicu ulazi dosta oslabljen. Zbog bolesti oba golmana neće biti na spisku igrača, Miloš Simonov je povređen, a pod znakom pitanja su i Vladimir Matejić i Nemanja Nikolić. Bez obzira na ove probleme Panajotović kaže da se vredno radilo ove nedelje, atmosfera među igračima je odlična, i očekuje pobedu u derbiju.

f

Za Sašu Mitića, šefa stručnog štaba Jedinstva ova utakmica je takođe vrlo bitna, ali nije opterećen epitetom derbija. Očekuje od svojih igrača da daju maksimum i budu ravnopravan rival Tanasku Rajiću. Takođe, napominje da se dobro radilo ove nedelje, u tim se vraća Milan Kostić i da je njegov tim spreman za sutrašnji derbi.

Oba trenera su rekla da očekuju dobru, fer i sportsku igru.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker