Ostale vesti

Gradska priznanja ove godine svim medicinarima Pirota koji žrtvuju svoje i zdravlje svojih porodica u borbi protiv covida

Gradonačelnik Pirota danas je, povodom Dana grada, uručio gradska priznanja, koja se, ovoga puta, s obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, dodeljuju svim zaposlenima u zdravstvu u Pirotu, i medicinskom i nemedicinskom osoblju, koji svakodnevno žrtvuju svoje i zdravlje svojih porodica, da bi pomogli našim sugrađanima koji se leče od kovida.

nagrade medicinarima

Vasić je uputio izraze saučešća porodicama svih naših sugrađana, koji su nažalost preminuli tokom epidemije covida, a svim medicinarima se zahvalio na požrtvovanosti u borbi protiv kovida. Odbornicima se obratila i načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić.

Nagrade su, u ime svojih kolega lekara, ali i brojnog nemedicinskog osoblja, primili direktor Doma zdravlja Pirot dr Radovan Ilić, direktor Opšte bolnice Pirot dr Goran Petrović i direktorka Zavoda za javno zdravlje Pirot dr Elizabeta Aleksić.

Dr Ilić je u svom obraćanju posebno naglasio da ove nagrade, nisu nagrade direktorima ustanovama, već nagrade za sve zaposlene u zdravstvu u Pirotu, i medicinskom i nemedicinskom osoblju.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker