Zaplena na Gradini: Kilogram heroina u duplom dnu putničkog kofera

Podelite

Carinici i policija na Graničnom prelazu Gradina zaplenili su u duplom dnu putničkog kofera u autobutu kilogram heroina, saopštila je Uprava carina. 

Autobus turskih registarskih oznaka, koji saobraća na liniji Istanbul-Novi Pazar, a u kome se nalazilo svega 17 putnika, došao je na red za carinsku kontrolu u poslepodnevnim časovima.
Vozač i putnici su na pitanje carinskog službenika da li imaju nešto da prijave rekli da osim ličnih stvari nemaju ništa. Potom su svi putnici pozvani da napuste autobus i pokažu svoje torbe, te je ubrzo tokom kontrole prtljaga 63-godišnjeg Kragujevčanina, otkriveno da se u duplom dnu njegovog kofera kriju dva paketa droge.

Paketi su bili oblepljeni tamnom selotejp trakom, što je karakteristično za pakovanje heroina, a u njima se nalazilo ukupno 986 grama te droge.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1