U sredu treći tretman protiv komaraca

Podelite

Preduzeće Sanit MM obaviće u sredu treći po redu tretman protiv komaraca na vodotocima, Keju pored Nišave, zelenim površinama u gradu i okolini. Iz ovog preduzeća apeluju na građane da izbegavaju u sredu boravak na zelenim površinama u gradu, parkovima, kao i vodotokovima kako ne bi došlo do neželjenih posledica. 

Suzbijanje će se vršiti na reci Nišavi od ušća Jerme do ušća Temštice, pojasu oko Akumulacionog jezera i Gradskog kupališta, Rasničkoj reci, Rogoskom kanalu, parkovima kod Momčilovog grada i hotela Pirot i gotovo svim većim zelenim površinama u gradu.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1