Obuka za tkalje u zadruzi “Damsko srce” u Pirotu

Podelite

Zadruga “Damsko srce” počeće od septembra meseca sa obukama za sve zainteresovane žene koje žele da nauče da tkaju. Zainteresovane buduće ćilimarke mogu se javiti lično u Zadruzi ili putem broja telefona  063-789-4351 kako bi dobili sve dodatne informacije. 

Po rečima Slavice Ćirić, direktorke Zadruge, poziv je otvoren za sve žene koje su zainteresovane za ovaj zanat, koje vole ručni rad i imaju sklonosti da se jave na obuku.

-Obuka je jako važna jer na taj način dajemo doprinos očuvanju ćilimarstva, a s druge strane, omogućavamo ženama da ostvare dodatni prihod, možda i glavni prihod ako budu dovoljno uporne i nauče tkanje-kazala je Ćirićeva.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1