Kontrolisani ugostiteljski objekti, objekti za negu lica i tela…

Podelite


U poslednjem kvartalu prošle godine inspektori Sanitarne inspekcije izvršili su ukupno 334 pregleda, u oktobru su kontrolisane trgovine na malo hranom, kolektivnu ishranu, kao i odeljenja visokog rizika bolnice. U novembru je kontrolisano vodosnabdevanje, tačnije izvorišta na teritoriji grada i seoska izvorišta. Kontrolisana je i higijena u zdravstvu, kao i kontrola sprovođenja Zakona o zaštiti stanovništva o izloženosti duvanskom dimu. U decembru su kontrolisani objekti za negu lica i tela a kontrolisani su i objekti u kojima su organizovane proslave Nove godine, uzimanjem briseva, kazala je šef ove inspekcije Leposava Veljković.

-Imali smo tri neispravna brisa ruku i tri neispravna brisa sa pribora.  Ukupno je napisano 26 rešenja, naplaćeno pet mandatnih kazni i napisane dve prekršajne prijave-kazala je Veljkovićeva.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1