Kamp radio-amatera na Staroj planini u Dojkincima

Podelite

Radio klub Pirot organizovao je Kamp radio-amatera na Staroj planini, tačnije u Dojkincima, na kome mladi pirotski radio-amateri imaju priliku da u praksi usavrše svoja znanja iz ove sve popularnije oblasti. 

Po rečima Milana Radovanovića iz Radio kluba, cilj organozovanja Kampa jeste da mališani koji se interesuju za radio-amaterizam u realnim uslovima nauče da koriste raspoloživu opremu, uz spavanje u šatoru, u situacijama kada nema “normalnih” uslova za funkcionisanje a neophodno je održati komunikaciju u spasilačkim i sličnim situacijama, u kakvim su proteklih godina u mnogo navrata učestvovali članovi Radio kluba Pirot.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1