Izveštaji o radu republičkih inspekcija u poslednjem kvartalu 2018. godine

Podelite

Republičke inspekcije, pod ingerencijom Pirotskog upravnog okruga, u poslednjem kvartalu imale su veliki broj kontrola. Inspektori iz Pirota su, shodno načelu unakrsnih kontrola, bili angažovani i na kontroli širom zemlje pa su tako poljoprivredni inspektori kontrolisali i podneli krivičnu prijavu za protivpravno zauzeće poljoprivrednog zemljišta u Kovinu, kazala je načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić. Šumarska inspekcija oduzela je 405 kubnih metara drveta i podnela pet zahteva za pokretanje prekršajnog postupka zbog bespravne seče i bespravan promet posečenog drveta. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1