GS:Završena poslednja letnja sednica

Podelite

Gradska skupština Pirota, rutinski je, za nepuna dva sata, završila poslednje zasedanje ovog leta. 

Odbornici su  većinom glasova usvojili sve predloge Gradskog veća, što će reći odluke o završnom računu  i rebalansu za prošlu godinu, odluke o raspisivanju konkursa za direktore u “Toplani” i Preduzeću za planiranje i izgradnju, odluke o  novim-starim članovima pojedinih nadzornih odbora,dve  odluke o prostornom planu,odluku o postavljanju radio baznih stanica,kao i odluku kojom se tokom leta za sat vremena produžava radno vreme ugostiteljskih, maloprodajnih i zanatskih objekata.

Sa obrazloženjem da lokalna vlast, po Ustavu i zakonu   nije nadležna za ovaj problem, ogromnom većinom glasova odbačen je predlog dopune dnevnog reda, kojim se tražilo da se usvoji deklaracija o zabrani gradnje”derivacionih” MHE na Staroj planini.  Milan Popović, predsednih GS sledeću sednicu najavio je za septembar.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1