Dimitrovgrad

Gradina: Zaplenjeno 205 kilograma droge u kamp vozilu, uhapšena dvojica italijanskih državljana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su skoro 205 kilograma marihuane i uhapsili italijanske državljane A. G. (1960) i A. M. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

marihuana

Policija je na Graničnom prelazu Gradina, pregledom kamp vozila kojim je upravljao osumnjičeni A. G. dok se A. M. nalazila na mestu suvozača, pronašla i zaplenila ukupno 204,7 kilograma marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Ministar Stefanović: U dve odvojene akcije MUP-a zaplenjeno skoro 260 kilograma narkotika

Akciju policije pohvalio je i ministar Nebojša Stefanović. Osim velike zaplene na Gradini, beogradska policija je zaplenila oko 54 kilograma marihuane.

-Očekujem od njih da nastave još snažnije. Hoću da se zahvalim svim onim policajcima koji svakodnevno rade na terenu, koji se bore da narko-dileri nemaju slobodu na ulicama i ne dozvoljavaju im da nude drogu našoj deci, ali i pokazuju da im je stalo da svoj posao obavljaju profesionalno, posvećeno i u korist građana Republike Srbije“, rekao je Stefanović.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker