Lokalna samouprava

Gradi se kružni put u Gradašnici

U Gradašnici su u toku radovi na izgradnji prve faze Kružnog puta oko sela čime će se drastično povećati kvalitet života meštana ovog naselja. Radove u iznosu od preko 10 miliona dinara finansira Grad Pirot. 

-Da podsetim da se u ovom delu grada dosta radilo, u MZ Novi Zavoj, u MZ Radin Do, na Šestom koloseku, Ulici Devet Jugovića i mnogim drugim delovima grada. Svake godine razvija se infrastruktura i cilj nam je da se bolje i kvalitetnije živi. Konkretno kada je o Gradašnici reč, i za narednu godinu planiramo obimne radove-kazao je gradonačelnik Vasić.

Direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju grada Slaviša Svilarov kazao je da je vrednost radova preko 10 miliona dinara, a da će se naredne godine raditi i druga faza izgradnje Kružnog puta.

-Ovo je prva faza projekta uređenja kružnog puta oko sela Gradašnica. Vrednost radova je oko 10.5 miliona dinara, negde oko 3.500 kvadrata će biti pod asfaltom. Nakon današnjeg asfaltiranja ostaje pročišćenje i produbljenje kanala za odvodnjavanje čime će se obezbediti dugotrajnost saobraćajnice. Sledeće godine radiće se drugi polukrug ovog kružnog puta-kazao je Svilarog.

Predsednik MZ Gradašnica Zoran Zlatković zahvalio se svim meštanima na razumevanju i kazao je da je ovo veliki dan za Gradašnicu.

-Zahvalio bih se svim meštanima na razumevanju i podršci, zahvalio bih se i povereniku GO SNS u Pirotu Milanu Jovanoviću i gradonačelniku Pirota mr Vladanu Vasiću-poručio je Zlatković.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker