Sport

Gorostas iz Pirota – Borko Đorđević, uspešno nastupa za prvoligaša Radnički iz Kragujevca

Piroćanac, mladi Borko Đorđević, uspešno brani boje, sada već prvoligaškog kluba, SPD Radnički iz Kragujevca, koji se kao prvoplasirani izborio za prvoligaški status.

Đorđević je ponikao u Pirotu, uspešno igrao za KK Pirot, neko vreme proveo i u inostranstvu da bi se zatim vratio u Srbiju, nastupao za KK Moravu iz Vladičinog Hana nakon čega je dobio poziv iz Kragujevca, kako bi pomogao ovoj ekipi.

-Što se tiče sezone, ja sam u SPD Radnicki prešao u novembru iz KK Morave iz Vladičinog Hana da pomognem klubu u borbi za ulazak u viši rang i prvo mesto. Nije bilo lako ali smo na kraju ostvarili zacrtani cilj i plasirali se u KLS. Zahvalio bih se svojim saigračima, trenerima i naravno upravi kluba koja nas je podržavala u svakom momentu. Što se tiče sledeće sezone, na redu su pregovori za istu. Ovu priliku bih iskoristio da se zahvalim svom treneru za fizičku pripremu Urošu Pejčiću, Branimiru Iliću Tajleru koji me je za kratko vreme naučio mnogo toga i naravno Marku Spasiću bez koga ne bih ni bio u kosarci-kazao je Đorđević za Pirotske vesti.

fotografije Dragica Basarić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker