Politika

Goran Igić u radnoj poseti pirotskom Odboru Srpske stranke Zavetnici

Član Predsedništva Srpske stranke Zavetnici, Goran Igić, boravio je juče u Pirotu i održao radni sastanak sa članovima pirotskog Odbora. Na sastanku je bilo reči o planovima rada za naredni period, a analiziran je i dosadašnji rad Inicijalnog odbora u Pirotu. Gospodin Igić je izrazio veliko zadovoljstvo radom pirotskog Odbora koji je praktično počeo da funkcioniše od 30. januara ove godine i za kratko vreme postigao, kako je rekao, istorijski rezultat na poslednjim izborima. 

“Praktično, ova poseta je redovna aktivnost članova Predsedništva Srpske stranke Zavetnici različitim regionima i mestima. Nedavno sam bio u Mačvi, sada sam u Pirotu i osnovna ideja nam je da u ovom “intermecu”, kada još nije konstituisan  parlament i kada još mnoge stvari i pitanja ostaju pred nama otvorena, da porazgovaramo sa onima koji su izneli kampanju i sa onima koji tek hoće da se aktiviraju. Ova poseta je, svakako, radnog karaktera” – rekao je Igić.

Srpska stranka Zavetnici, činjenica je, novina je u političkom životu Pirota i ima ozbiljan timski rad koji predvodi Dejan Todorović i, član Izvršnog odbora, Vladimir Stojanović. Tu je i Milan Petrović sa bogatim političkim iskustvom i mnogi drugi, rekao je Igić.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker