Sport

Golom iz penala, u 91. minutu, Radnički poražen od Žarkova

Fudbal – Prva liga Srbije

Kolo: 25.

Stadion: OFK “Žarkovo”

OFK “Žarkovo” – FK “Radnički 1:0 (0:0)

FK Radnički : Ivan Dokić, Božidar Mančić, Slobodan Ivanović, Bojan Dojkić, Nemanja Milošević, Miloš Kukolj, Mirko Milikić, Bojan Vlaović, Milan Ilić, Nemanja Petrov, Aleksa Kostić Milutinović.

Da li je u Žarkovu učinjena fudbalska nepravda u susretu dva ravnopravna rivala teško je reći. Ali, malobrojni Piroćanci, koji su bili na tribinama stadiona u Žarkovu, ogorčeni su na većinu odluka sudije Pavla Ilića iz Kragujevca, a pogotovo što je dosudio penal, kako su nam rekli, koji je samo on video. Fudbalski i sportski džentlmen, trener Radničkog, Nikola Puača, nije želeo da komentariše suđenje, bez obzira na naše insistiranje. Kada je penal u pitanju samo je rekao da će morati da pogleda snimak, ali mu je teško pao poraz.

“Bila je ovo zaista teška utakmica, prava prvenstvena, i uglavnom ujednačena. Možda su domaći fudbaleri imali blagu inicijativu, ali uglavnom se igralo na sredini terena, i bez nekih ozbiljnijih šansi da ugroze naš gol. Mi smo takođe vrebali svoju priliku, imali smo nekoliko veoma dobrih ofanzivnih tranzicija, šuteva u okvir gola, ali lopta je uvek išla u naručje golmana. Primili smo gol u 91. minutu. Žarkovo je izvodilo slobodan udarac, a sudija je procenio da je lopta udarila u ruku nekog od naših fudbalera i pokazao na jedanaesterac. Mislim da nismo zaslužili da budemo poraženi na današnjoj utakmici. Nemamo mnogo prostora da žalimo, mada nam je teško, ali već u sredu nas čeka veoma težak meč sa Borcem u Pirotu, i od sutra okrećemo se toj utakmici”- rekao je Puača.


Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker