Sport

Gimnastičarke uspešne i u pojedinačnoj konkurenciji

Na Prvenstvu Srbije  na finalu po spravama takmičarke  GK “Soko 2011” uspele su da se domognu pojedinačnih odličja i okite bronzanim medaljama.  U kategoriji kadetkinja Mila Nikolić osvojila je bronzanu medalju na gredi gde je po prvi put  podigla svoju polaznu ocenu na viši nivo sa složenim elementima koja joj je pomogla da bude odmah iza gimnastičarki SD Spartak Subotica i Sokolskog društva Vojvodina .

Milica Golubović u kategoriji juniorki osvojila je  bronzanu medalju na dvovisinskom razboju gde je uspela da pokaže sjajan nivo vežbanja. Na gredi je zauzela 4.mesto gde je za jako mali broj bodova izmakla medalja.

Na finalu po spravama takođe  su nastupile u svojim kategorijama  Nađa Panić , Emilija Nikolić i Nikolina Ilić koje su bile jako blizu osvajanja odličja.
Po završetku Prvenstva Srbije predstoji jednomesečna takmičarska pauza gde će početkom jula naše takmicarke nastupiti na Generali Cup-u u Sofiji.

Rezultatima u jučerašnjem višeboju i današnjem finalu naš klub je i više nego uspešno zaokružio prvi deo takmičarske sezone.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker