Gastronomija

GASTROTRAŽILICA: PIROT – jedna od najjačih srpskih GASTRODESTINCIJA. Čuveni jutjuberi iz Hrvatske oduševljeni pirotskom kuhinjom u Krčmi Ladna voda!

Poznati hrvatski jutjuberi, koji vode izuzetno popularni jutjub kanal Gastrotražilica, obišli su i pirotski kraj, o čemu će snimiti i film. Na pomenutom jutjub kanalu objavljen je video u kome su jutjuberi ostali bez teksta nakon degustacije pirotskih specijaliteta u Krčmi Ladna voda. 

Ovaj dvojac jutjubera prošle godine su posetili Niš, uradili film o tamošnjoj kuhinji, a nakon Niša, posetili su i Pirot pa se očekuje da objave film i o pirotskoj kuhinji.

Sudeći po njihovim utiscima iz Krčme Ladna voda, gde ih je gostio čuveni kuvar Boban Tančić, jedan od najboljih šefova u ovom delu Srbije, pirotska kuhinja ih je ostavila bez daha zbog čega su PIROT NAZVALI JEDNOM OD NAJJAČIH GASTRODESTINACIJA u Srbiji.

ČOMLEK, KAPAMA, PIROTSKA JAGNJETINA…

Jutjuberi su posebno oduševljeni nekim od vrhunskih specijaliteta koji su specifični baš za Ladnu vodu, poput čomleka, jagnjeće kapame, a pirotska jagnjetina ih je bukvalno oduvala.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker