Sport

Fudbalska škola “Libero” nameće se svojim kvalitetom – Dobitnik priznanja FAIR PLAY EKIPA SEZONA 2021/22

Mladi fudbaleri Fudbalske škole “Libero” iz Pirota, rođeni 2011. 2013. i 2014. godine, učestvovali su ovog vikenda na Regionalnom takmičenju Mini – Maksi lige, koje je održano u Nišu i Kruševcu. Dečaci pirotske Fudbalske škole “Libero”, koji relativno kratko vreme rade sa svojim trenerima, Milošem Nikolićem i Bratislavom Savićem, ostavili su veoma dobar utisak na takmičenjima u ovogodišnjoj Mini – Maksi ligi, bez obzira što nisu uspeli da izbore plasman za finalni deo MMFL Srbije.

Pod sloganom “Igraj fudbal, budi srećan”, pirotski dečaci, članovi FŠ “Libero”, stekli su do sada dragocena fudbalska iskustva i veliki broj poznanstava. Osetili su ukus i pobede i poraza, a za svoje ponašanje na terenu odlikovani su izuzetnim priznanjem –  FAIR PLAY EKIPA SEZONA 2021/22.

Vlasnik Fudbalske škole “Libero” i jedan od trenera, Miloš Nikolić, kaže da je zadovoljan onim što su njegovi fudbaleri pokazali na terenu i van njega. Konkurencija je bila jaka “na regionu”, ali važno je i to da su mladi pirotski fudbaleri bili potpuno ravnopravni u duelima sa svojim protivnicima i prikazali dobar fudbal.

“Nismo uspeli da se plasiramo na završnicu MMFL SRBIJE, konkurencija je bila jaka, to su najbolje ekipe na jugoistoku Srbije, ali su naša deca igrala odličan fudbal, bili smo svima ravnopravan rival. Ono sto je vrlo važno jeste da su i deca i roditelji uživali u Kruševcu i Nišu. Imali smo odlične uslove za igru, nismo se obrukali, predstavljali smo našu Školu i grad najbolje što možemo u ovom trenutku, veliki uspeh za nas. Napravićemo saradnju sa školama fudbala iz Niša, Jagodine i Kruševca kako bismo održavali kontakte kroz često odigravanje utakmica” – rekao je Nikolić za Pirotske vesti.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker