Sport

Fudbalerke Jedinstva poražene u Kupu – Sva pažnja usmerena na subotnji meč sa Karađorđem

Fudbalski kup Srbije za žene – osmina finala

Pirot: Gradski stadion

ŽFK Jedinstvo 2014 – ŽFK Zemun 1:2 (0:1)

ŽFK Jedinstvo 2014: Kristina Đorđević, Bojana Pejčić, Tamara Trajković, Lea Pančev, Lara Ivanov, Maša Džunić, Andrijana Pejčić, Danijela Ignjatović, Katarina Zlatanov, Jovana Najdanović, Jana Pejčić.

Zamene: Ana Mladenov, Nada Jovanović

Fudbalerke Jedinstva nisu uspele da se plasiraju u dalji tok takmičenja u Kupu Srbije. Doduše, sva pažnja pirotskog Kluba usmerena je ka subotnjoj prvenstvenoj utakmici sa ekipom ŽFK Karađorđe u Topoli, s obzirom da je ovaj susret, najverovatnije, presudan za opstanak Piroćanki u prvoligaškom društvu.

Trener ŽFK Jedinstvo, Miladin Miladinović, kaže da utakmica u Kupu, u ovom trenutku, nije imala neki značaj za njegov tim, pa je šansu pružio mlađim fudbalerkama kako bi standardne prvotimke bile odmornije za subotnji meč u Topoli. Miladinović će u tom susretu moći da računa na kompletan sastav i očekuje pobedu na gostovanju. Pobeda bi osigurala opstanak, u slučaju drugačijeg ishoda meča i u zavisnosti od rezultata na ostalim utakmicama Piroćanke će šansu potražiti u poslednjem kolu prvenstva protiv Kolubare iz Lazarevca.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker