Sport

Fudbaleri Radničkog idu u Prahovo po nova tri boda

U devetom kolu  Srpske lige Istok fudbaleri Radnikog sutra gostuju u Prahovu gde se sataju sa ekipom Dunava. Susret počinje u 15 sati. Domaća ekipa Dunava je na pretposlednjem mestu na tabeli a pirotski Beli su na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom, osam pobeda iz osam odigranih kola.

Pomoćni trener Marko Mančić najavio je da se u Prahovo ide po nove bodove ali da ovo gostovanje nije nimalo lak zadatak. Prošlonedeljna pobeda nad Dubočicom zaboravljena je već u ponedeljak i odmah su počele pripreme za gostovanje koje ih očekuje. “Mislimo das mo kvalitetnija ekipa ali to sutra moramo da pokažemo na terenu. Želimo da nastavimo ovaj niz pobeda koji dugo traje i nadam se da će tako biti do kraja sezone. Igraćemo našu igru, ono što vežbamo na treninzima prikazaćemo suta, moramo i fizički  u igrakom delu da budemo bolji od protivničke ekipe” –  kaže Mančić.

Na sutrašnji meč neće putovati Ristov, Adžibaba i Đurović zbog parnih kartona, oni koji idu, odlaze sa namerom da se u Pirot vrate sa nova tri boda.

Bogran Stamenković fudbaler Radničkog veruje da će sutra ostvariti i devetu pobedu u nizu i kaže da su protivnici posebno motivsani kada igraju sa prvoplasiranom ekipom.

Njegov saigrač Filip Stojanov kaže da je svako gostovanje teško ali da su oni motivisani i da mogu da pruže još bolju igru.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker