Sport

Fudbaleri Jedinstva pojačavaju ritam rada

Fudbaleri “Jedinstva” počeli su pripreme za predstojeće prvenstvo Zone “Istok” 10. jula. Radi se prema usvojenom planu i programu prilagođenom za ovaj rang takmičenja, tako da su fudbaleri na okupu ponedeljkom, sredom i petkom, a vikend je rezervisan za odigravanje kontrolnih utakmica. Kako nam je rekao trener, Saša Mitić, Jedinstvo je sačuvalo okosnicu tima od prošle sezone, iz Kluba su otišli Lazar Filipović i Miloš Vacić, ali su došli Sokolov i Ivković iz Senjaka. Tu je još nekoliko mlađih fudbalera na koje se, svakako, može računati. 

“Zadovoljan sam kako se pripreme odvijaju. Na treninzima je, redovno, dovoljno fudbalera tako da možemo da naš plan i program realizujemo. Treninzi su usklađeni prema nivou fizičke spremnosti fudbalera i mogu da kažem da sve podnose relativno lako. Počeli smo i sa odigravanjem kontrolnih utakmica. Na svom terenu igrali smo sa Vlasinom, poraženi smo sa 3: 1, ali važno mi je bilo da vidim trenutno stanje posle ovog perioda priprema i mogu da kažem da sam zadovoljan. U narednom periodu počećemo sa odigravanjem kontrolnih utakmica i sredom kako bi se ekipa što bolje uigrala”- izjavio je Mitić.

Mitić je dodao da ima punu podršku uprave Kluba koja nastoji da obezbedi maksimalne uslove za rad fudbalera. Atmosfera u Klubu je veoma dobra, moguća su još neka pojačanja do početka prvenstva 21. avgusta.

Footo: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker