Sport

FŠ “Libero” Pirot i FK Radnički Niš potpisali ugovor o saradnji

Fudbalska škola “Libero” Pirot nastavlja sa realizacijom svojih ambicioznih planova u cilju unapređenja kvaliteta rada sa najmlađim kategorijama. Tim povodom vlasnik i trener u Školi “Libero”, Miloš Nikolić, i sportski direktor FK Radnički iz Niša, Aleksandar Jovanović, potpisali su ugovor o međusobnoj poslovno – tehničkoj saradnji. Potpisivanju ugovora, u Etno kompleksu “Nišavska dolina” u Pirotu, prisustvovali su trener Škole Libero”, Bratislav Savić, i  direktor Omladinske škole fudbala iz Niša, Saša Caki Stojanović.

Kako je izjavio Miloš Nikolić, posle potpisivanja ugovora o poslovno tehničkoj saradnji sa niškim Radničkim, buduća saradnja će biti od velike koristi Fudbalskoj školi “Libero” i dečacima koji žele da napreduju u savladavanju fudbalske veštine. On smatra da će ovo biti dodatni motiv za mlade fudbalere da budu redovni na treninzima i marljivi u radu.

“Najbolje dečake iz naše Škole preporučićemo trenerima FK Radnički Niš da učestvuju sa njima na međunarodnim kampovima i nacionalnim turnirima. Uskoro ćemo biti gosti Radničkog i odigraćemo nekoliko prijateljskih utakmica sa svim selekcijama. Planiramo da vodimo našu decu na utakmice kvalifikacija za Evropu koje će igrati niški Klub. Želim da čestitam Radničkom na odličnim igrama u Super ligi Srbije i plasman u Evropu. Verujem da će buduća saradnja sa Radničkim biti veoma uspešna i korisna za našu Fudbalsku školu” – rekao je Nikolić.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker