Ljudi velikog srca

”Frizeri za Jelenin osmeh” – humanitarna akcija za pomoć našoj sugrađanki Jeleni Nedeljković

Apel za pomoć našoj sugrađanki Jeleni Nedeljković koja je pre godinu dana obolela od kancera jajnika pa joj je za lečenje na Ačibadem klinici u Turskoj neophodna pomoć svih humanih ljudi. Apel prenosimo integralno.

Dragi naši Piroćanci i Piroćanke, humanitarci, pozivamo vas da se ”stavite pod lupu” naših humanih frizera i ujedno učestvujete u humanitarnoj akciji za našu sugrađanku i koleginicu Jelenu Nedeljković.
Pirotski frizeri će održati humanitarno friziranje 31. oktobra od 9 do 19 časova, u frizerskom salonu La & la, ulica Vojvode Stepe 3.

U akciji učestvuju: Profesionalni muško-ženski frizerski salon Aleksandar, Glam By Redken, Ana’s place, Azis Haircut, Mis frizurice, Frizz control, Studio Prestiž, Glow, Damjana, Vizantija i frizerski salon La & la.

Trinaest frizera će se smenjivati u toku celog dana kako bi prikupili što više novca. Njihove usluge friziranja će imati simbolične cene. Ako želite da pomognete, ubacite u kutiju koliko god možete – važno da je od srca!

Jelena Nedeljković je pre godinu dana obolela od kancera jajnika, pa mora da nastavi sa lečenjem na Acibadem klinici u Sofiji. Terapije iziskuju veliku sumu novca, a potom i injekcije koje mora da primi posle terapija.
Dođite i podržite humanost naših frizera i učinite dobro delo za Jelenu Nedeljković.
Mogućnost uplate i na Jelenin žiro račun:
360-0381643074511-93

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker