Prvo venčanje kod vodopada Tupavica u srcu Stare planine

Podelite

Mladenci Miloš Jeremić i Angelina Filipović, sada Jeremić, odlučili su da sudbonosno “DA” kažu u jedinstvenom ambijentu vodopada Tupavica na Staroj planini. Miloš i Angelina su planinari – članovi PK Greben iz Mladenovca a kum im je bio vodič iz PK Preslap iz Niša Nenad Stevanović. Ovo jedinstvneo venčanje fotografisala je Andrijana Spasov, čin  venčanja obavila je matičar iz Gradske uprave Pirot Slađana Božilović. 

fotografije Andrijana Spasov

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1