OPREZ! Rampa u ulici Kapetana Karanovića ponovo u kvaru

Podelite

Rampa preko pružnog prelaza u ulici Kapetana Karanovića od jutros je ponovo u kvaru pa je prilikom prelaska preko ovog pružnog prelaza koji se sve češće kvari, neophodan krajnji oprez. Rampa je u kvaru najmanje nekoliko sati, a kvar se manifestuje u tome što je polovina svetlosne i zvučna signalizacija stalno upaljena, ali se rampa ne spušta. Pojedini vozači, u cilju maksimalne bezbednosti prilikom prelaska snalaze se tako što suvozač, kao na video snimku, izađe iz auta i ode u “izvidnicu” kako bi se uverio da je prezalak bezbedan, odnosno da se ne desi da naiđe voz. 

Ovaj prelaz veoma često je u kvaru i predstavlja veliku opasnost za ogroman broj meštana naselja Radin Dol, Provalija, Gostuško naselje i okolna mesta koji moraju ići ovim putem do svojih kuća.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1