Foto vest

Foto vest: Uređenje zelenih površina na Kaleu

Uporedo sa radovima na arheološkom lokalitetu na Kaleu, ekipa JP “Komunalac” radi na oplemenjivanju trougaone površine koja se tretira ovom fazom projekta rekonstrukcije.aca_2548Otkrića na arheološkom lokalitetu na Kaleu u centru Pirota prevazišla su sva očekivanja arheologa, pa će po rečima direktorke Zavoda za zaštitu spomenika kulture iz Niša Elene Vasić Petrović, delovi bedema i jedna kula utvrdjenja rimskog Turesa biti delimično rekonsturisani nakon čega će postati dostupni javnosti. aca_2545

Slične vesti

5 Comments

  1. Ma treba ga zaj… nista da ne rabote, cim nam se nikako ne ugadza. Do juce tamo bese zmijarnik, leglo narkomanije i prostitucije, i sad kad su resili da naprave nesto i i urade lep ulaz u grad mi naodimo manu.

    1. Treba da se sredi, a na kale dodje najveca guzva kruzni tok bi rasteretio tu guzvu, a sad ce srede park onda ce za neku godinu da se sete da im treba mesto da naprave kruzni i deo parka ruse prepravljaju i sve redom kao i uvek, sto se jednom ne odradi kako treba i kad malterises ne postavljas prvo malter pa onda da razvedes struju, zar ne???

      1. Vladane na toj raskrsnici ne postoje uslovi za kruzni tok, mada je ideja dobra. Bocne ulice, a u jednoj i ja zivim prave problem, naxalost. A podrzavam uredjenje parka i svaka cast Opstini na tome.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker