Lokalna samoupravaMali biznis

Fond za inovacionu delatnost objavio javni poziv za dodeljivanje inovacionih vaučera

Obaveštavam vas da je Fond za inovacionu delatnost objavio Javni poziv  za dodeljivanje inovacionih vaučera, saopštila je RRA Jug u Pirotu.

Inovacioni vaučeri predstavljaju jednostavan finansijski podsticaj namenjen privrednim društvima za korišćenje usluga koje pružaju naučnoistraživačke organizacije. Razvoj novih proizvoda i usluga je u
direktnoj vezi sa procesom inoviranja, a inovacioni vaučeri su način da se kroz direktan finansijski podsticaj omogući transfer znanja i podstakne stvaranje dugoročnih partnerstava između privrednih društava i naučnoistraživačkih organizacija.

Cilj inovacionih vaučera je da se privredna društva finansijski podstaknu na saradnju sa naučnoistraživačkim organizacijama u oblasti istraživanja i razvoja kako bi svoje proizvode učinili konkurentnim na tržištu.

Uslovi za učešće

Podobni korisnici inovacionih vaučera su mikro, mala i srednja privredna društva u većinskom privatnom vlasništvu (minimalno 51% privatnog vlasništva), registrovana u Srbiji u skladu sa trenutno važećim Zakonom o privrednim društvima.

Više informacija o ovom javnom pozivu, kao i dokumentaciju potrebnu za
prijavu, možete naći na sledećem LINKU.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker