Gradska hronika

Finansijsko upravljanje – Dvodnevna besplatna obuka privrednika

Regionalna razvojna agencija JUG doo Niš, kao jedna od akreditovanih regionalnih razvojnih agencija, organizuje „onlajn”, dvodnevnu, besplatnu obuku na temu Finansijsko upravljanje u ponedeljak i utorak, 29. i 30. novembra 2021. godine putem „ZOOM” platforme, sa početkom u 10 časova. Obuka se sprovodi u okviru Standardizovanog seta usluga i namenjena je postojećim i potencijalnim privrednim subjektima i preduzetnicima koji žele da steknu dodatna znanja iz oblasti upravljanja finansijama u malim i srednjim preduzećima.

Obuku Finansijsko upravljanje će održati, Maja Virijević, sertifikovani trener, zaposlena u Regionalnoj razvojnoj agenciji Jug doo Niš. Nakon završene obuke polaznici će dobiti sertifikat koji je priznat prilikom konkurisanja za programe podrške razvoju preduzetništva na javnim pozivima raspisanih od relevantnih resornih institucija i Ministarstava, a kandidati koji poseduju ove sertifikate imaće prednost prilikom konkurisanja.

RRA “Jug” poziva zainteresovane privrednike i preduzetnike da se prijave na najavljenu obuku putem mejla: [email protected] ili putem telefona 060/5600180 kako bi dobili instrukcije za pristup obuci.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker