Sport

Filip Socek: Nisam zadovoljan i biće nekih rezova, drugačije ne može

Košarkaška liga Srbije

Pirot: Hala “Kej” 

KK “Pirot” – KK ” “Sloga” 67: 81 ( 12-19, 19-16, 12-34, 24-12)

KK “Pirot” : Đonlić, Mukanović, Flaningan, Filipović, Stefanović, D. Đorđević, Rašić, Pendić, Vraneš, Matović, Pantić, V. Đorđević.

Košarkaši Pirota pretrpeli su još jedan poraz na domaćem terenu od, večeras, veoma razigrane “Sloge” iz Kraljeva. Domaći košarkaši dozvolili su gostima da bolje otvore utakmicu što je bilo od presudnog značaja, kako se ispostavilo, za krajnji ishod utakmice. Pogotovo, Piroćanci su veoma slabo, neorganizovano i sa mnogo grešaka igrali u trećem periodu utakmice kada su Kraljevčani napravili veliku razliku i obezbedili sebi miran završetak utakmice.

Sanel Mukanović čestitao je stručnom štabu rivala na dobro pripremljenoj utakmici i korektnoj i fer igri košarkaša “Sloge”. Kaže da ni sam ne zna zašto su njegovi klupski drugovi i on imali osećaj neobične važnosti ove utakmice što je bilo dodatno opterećenje. Smatra da bi bilo dovoljno da je deo energije ponovljen iz prošlog meča u Pančevu i da bi tada odnos snaga na terenu bio drugačiji. Ali, jedini način da se izađe iz ovakve situacije jeste uporan i predan rad. Jedna pobeda sigurno bi vratila samopouzdanje, izjavio je Mukanović.

“Mislim da smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu. Imali smo 16 grešaka. Toliko jedna ekipa nema za celu utakmicu. Jeste važna utakmica, ali ne znam zbog čega takav grč kod igrača, to mi nije jasno. Trideset posto igre iz Pančeva da smo preneli ovde mislim da bismo pobedili. Gosti su šutirali pedeset posto za tri poena. Zašto? Mi smo im dozvolili. Mi smo iskusna ekipa i to ne sme da nam se dešava. Mi se branimo i dajemo njima loptu u ruke, i naravno da će da poentiraju. Nisam zadovoljan i biće nekih rezova, drugačije ne može” – izjavio je posle utakmice trener “Pirota”, Filip Socek.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker