Kultura

Fantastičan koncert Bojane i Nikole Pekovića sa grupom “Umetnička porodica” u Pirotu

Nekadašnji pobednici šou programa “Ja imam talenat” Bojana i Nikola Peković oduševili su pirotsku publiku u Domu kulture, gde su nastupali sa grupom “Umetnička porodica”. 

Ljubitelji umetnosti u Pirotu imali su prilike da uživaju u jedinstvenom muzičkom događaju kakav se retko može videti u našem gradu. Publiku je posebno ostavio bez daha fantastični glas Bojane Peković i njeno umeće na guslama.

Po rečima direktora Doma kulture Miška Ćirića, zaposleni u Domu kulture uveliko rade na pripremi brojnih koncerata koji očekuju Piroćance u narednom periodu. Bliži se i Pirotsko kulturno leto, kao i centralni događaj Pirotskog kulturnog leta – Međunarodni folklorni festival, koga svake godine poseti na desetine hiljada ljubitelja folklora.

-Privodimo kraju organizaciju ovogodišnjeg Međunarodnog festivala folklora, organizovaćemo i dva velika koncerta zabavne muzike sa zaista atraktivnim grupama. Već su poznati datumi – 6. juli i 17. avgusta, a nazive grupa saopštićemo kada završimo papirologiju oko organizacije koncerata i potpišemo ugovore-kaže direktor Ćirić.

 

 

foto Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker