Biseri Stare planine

Falkensteiner započeo saradnju sa Miles & More

Falkensteiner Hotels & Residences, kao deo FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, započeo saradnju sa Miles & More programom lojalnosti.

5002_b_hotelansicht flaggenMarketinška saradnja između Miles & More International GmbH, podružnice Deutsche Lufthansa AG i trenutno 31 hotela u okviru FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG dugoročno je orijentisana. Za Falkensteiner Hotels & Residences, zastupljene u šest evropskih zemalja, pristup najuspešnijem programu lojalnosti u Evropi za putnike koji često lete predstavlja važan korak za predstojeće dalje širenje poslovanja. Miles & More je sa zadovoljstvom obogatio sopstveni portfolio poizvoda za svoje članove, dodajući mu i raznovrsnu ponudu Falkensteiner Hotels & Residences.

„Miles & More sa 28 miliona članova širom sveta i više od šest miliona nemačkih korisnika nudi idealnu platformu za intenziviranje prodajnih i tržišnih aktivnosti naših hotela kako na postojećim, tako i na potencijalnim novim tržištima. Raznovrsnost naše ponude, sa 31 hotelom sa četiri i pet zvezdica, smeštenim u šest zemalja, želimo ciljano i efikasno da predstavimo i na internacionalnom nivou. Uz ovo partnerstvo i pristup programu lojalnosti putnika Miles & More sada su nam i ta vrata otvorena. Osim toga, u narednim mesecima ćemo svoj portfolio proširiti ponudom novih hotela na novim tržištima, te je međunarodno orijentisana marketinška saradnja od strateške važnosti za naše preduzeće“, rekla je Petra Geting (Petra Götting), generalni direktor marketinga i prodaje Falkensteiner grupacije (FMTG AG).

Miles & More International GmbH
Pokrenut 1993. godine, sa sedam partnera iz oblasti hotelijerstva i iznajmljivanja automobila, Miles & More je danas sa 28 miliona članova vodeći program lojalnosti u Evropi za putnike koji često lete. Zahvaljujući 29 Star Alliance partnera, devet drugih avio-kompanija partnera Miles & More i ukupno preko 350 partnerskih preduzeća, ljudi najrazličitijih profila mogu sakupljati milje i menjati ih za premije.
Više informacija na stranici: www.miles-and-more.com

Falkensteiner Michaeler Tourism Group
Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG (FMTG AG) posluje u šest evropskih zemalja, i jedna je od vodećih privatnih turističkih kompanija. Trenutno ujedinjuje 30 Hotela i Rezidencija kategorija četiri i pet zvezdica, zatim FMTG-Development i turističko konsultantsku kompaniju Michaeler & Partner.

Izvor: Falkensteiner

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker