Sport

Evropska nedelja sporta: Piroćanci mogli danas da se oprobaju u golfu

Danas je, u okviru obeležavanja Evropske nedelje sporta organizovana promocija Golf kluba Pirot na kojoj su svi zainteresovani naši sugrađani mogli da se oprobaju u ovom sportu a zahvaljujući Golf klubu Pirot, koji je organizovao ovaj događaj uz pomoć Golf asocijacije Srbije.

Kako je Pirotskim vestima kazala Jovana Trifunović iz Golf asocijacije Srbije, Golf klub Pirot je najmlađi klub trenutno u Srbiji.

golf klub pirot

-Od ove godine je aktivno uključen u juniorski program i u početak obuke seniora i nadamo se da će sledeće sezone prvi igrači iz Pirota da se pojave na juniorskim turnirima na nivou zemlje-kazala je Trifunovićeva.

Nemanja Kostadinović, trener Golf kluba Pirot kazao je za Pirotske vesti da su planovi kluba da u narednom periodu počnu sa pripremama članova za učešće u nacionalnoj ligi za narednu sezonu.

-U okviru Evropske nedelje sporta organizovali smo prezentaciju i promociju golfa zajedno sa kolegama iz Golf asocijacije Srbije smo organizovali ovaj događaj koji je izazvao veliko interesovanje među Piroćancima-kazao je Kostadinović i dodao da će se sa završetkom ovogodišnje sezone početi sa pripremama članova pirotskog kluba za polaganja za dobijanje “grin karte” čime bi stekli pravo učešća u golf ligi Srbije za narednu sezonu.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker