Gradska hronika

Elitna italijanska akademija za hotelijerstvo i ugostiteljstvo predstaviće svoj program pirotskim ugostiteljima

Elitna italijanska akademija za hote lijerstvo i ugostititeljstvo – Ho.Re.Ca predstaviće svoj program svim zainteresovanim pirotskim ugostiteljima u sredu 15. avgusta 2018. u prostorijama Ugovorne okružne privredne komore (Dobrice Milutinovica, Trgovački centar,, Verni trakt”) sa početkom u 12:00.

Prezentacija je namenjena menadžerima svih nivoa poslovnih subjekata u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva, koji će biti u prilici da se upoznaju sa najsavremenijim svetskim metodama i tehnikama za uspešno poslovanje u navedenim sektorima. Ho.Re.Ca program Elitne italijanske akademije zasniva se na realističnom pristupu trenutnom stanju tržista i učesnici će dobiti informacije o upravljanju aktivnostima iz unutrašnje i spoljašnje perspektive. Procenjeno vreme trajanja seminara je dva sata, učešće je besplatno a izlaganja predavača obiluju primerima iz prakse i nude delotvorna rešenja za probleme i izazove sa kojima se danas na tržištu suočava rukovodstvo većine poslovnih subjekata.

Prijavljivanje za učešće u Seminaru je do utorka, 14.08.2018. u 12:00 na telefon 010/500 -924 iii putem mejla [email protected]

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker