Kultura

Električni orgazam iz Pirota kreće na turneju

Kao što smo već najavili, legende jugoslovenskog rokenrola, Električni Orgazam, održaće sredinom decembra četirikoncerta na jugu Srbije, a datumi su sledeći:

15. DecembarPirot ( klub Tvrđava)
16. DecembarNiš (Feedback)
21. DecembarVranje (Darkwood)
22. DecembarLeskovac (Tesla bar) 

Bend će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaestistudijski album, pod nazivomGde smo sad?“, koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.


Foto: Wood

 

Novi album “Gde smo sad?” donosi mešavinu roka i bluza, saupečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima SrđanaGojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovnonavodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebida postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našimživotima jerkako Gile kažeisuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Što se tiče predstojećeg pirotskog koncerta, Gojković je dodao:”Drago mi je da ćemo posle skoro 40 godina karijere, održati prvi samostalni koncert u Pirotu. Do sada smo imalisamo jedan nastup u tom gradu i to u okviru festivalaOsveženje“, pre četiri i po godine. Sećam se da je atmosfera bila odlična i jedva čekamo ponovni susret sapirotskom publikom. Fanovi su nas godinama zvali, i jakosmo uzbuđeni, što konačno dolazimo. Imamo mnogopesama, koje sa velikim nestrpljenjem želimo da odsviramou Pirotu.” 

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazamće na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravnoodsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se kupiti u knjižaramaVerdi (Knjaza Miloša 75 i Slavonska 7B/2), kao ikod Vladimir Wladdarkness Kostic, pozivom na broj0641799767.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/190807511834988/

https://www.youtube.com/watch?v=TxDtObSvzn8

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker