Sport

“Ekvilibrijum” – Novo mesto za vežbanje i uspostavljanje balansa u organizmu

Ekvilibrijum je naziv novog prostora za vežbanje koji je otvoren u Pirotu  kao rezultat velike ljubavi prema sportu i zdravom načinu života. Personalni, polupersonalni i vođeni trenzi odvijaju se pod nadzoroom profesionalnih trenera, uspešnih sportista Simone Tančić i Martina Matovića.  

Ekvilibrijum, kao što i sama reč u prevodu znači osaćaj ravnoteže i stabilnosti, je mesto za vežbanje gde se prema rečima uspešne sportistkinje Simone Tančić uspostavlja balans između tela i duha. Licencirani trener organizuje treninge i prilagođava ih potrebama i fizičkim mogućnostima onih koji žele da izbalansiraju fizičko i psihičko stanje svog organizma.

“Ovo nie biznis već ljubav prema sportu odnoosno sportovima kojima se bavimo”, kaže Simona Tančić. “Ja sam u rukometu već 15 godina, bavim se Power liftingom a zajedno sa sestrom bliznakinjom pokrenule smo instagram stranicu (Twinsteam.rs) putem koje delimo besplatne savete o treningu, jogi, zdravom načinu života i demonstriramo vežbe koje se mogu raditi u kućnim uslovima. Uz sve ovo zaposlena sam kao inženjer elektronike u Tigar Tyresu – kaže Simona Tančić.

Martin Matović koji zajedno sa Simonom priprema i vodi teninge se 15 godina bavi košarkom a pored ogromne ljubavi prema sportu posvećen je i životinjama. On brine o napuštenim psima za koje je otvorio prihvatilište . Uskoro pokreće još jedan posao  i otvara hotel za pse kroz koji spaja humanist i  ljubav prema životinjama.

Ovi mladi ljudi poručuju da uz dobru organizaciju i posvećenost ništa nije teško. Za svakoga ko dođe u ovaj prostor za vežbanje imaju i vremena i strpljenja. Treninzi su personalni, polupersonalni i vođeni u grupama od najviše  6 osoba. “ Cilj naših treninga nije isključivo mršavljenja već poboljšanje funkcionalnosti tela i kvaliteta života a kao posledica ovakvog rada I fizički izgled će bit mnogo bolji. Svi zainteresovani vise informacija o treninzima u Ekvilibrijumu mogu  dobiti  putem instagram stranice ekvilibrijum_training” – zaključuje Tančićeva.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker