Obrazovanje

Ekonomska škola Pirot: Partneri sa organizacijama i obrazovnim institucijama iz Malte, Engleske, Norveške, Italije, Turske…

Ekonomska škola Pirot učestvuje na onlajn seminaru “Osnaživanje kreativnosti u obrazovanju” kao pridruženi partner u okviru Erazmus + KA2 projekta, zajedno sa organizacijama sa Malte, iz Engleske, Italije, Norveške i Turske, a pod pokroviteljstvom malteške organizacije Genista.

Cilj seminara je unapredjivanje kompetencija za korišćenje novih metoda koje podstiču kreativnost, inovativne ideje, preduzetništvo, dinamički pristup radu i uspešno prevazilaženje svih prepreka i izazova u radu, kao i unapredjenje saradnje škole sa eksternim partnerima. Seminar takodje promoviše podsticanje razvoja kognitivne kompleksnosti kod učenika i njeno efektivno korišćenje.


Seminar pohadja 16 članova kolektiva Ekonomske škole, odvija se na engleskom jeziku, pri čemu će učesnici iz svih zemalja dati svoj doprinos novim idejama i primerima dobre prakse. Pored svih benefita koji ovaj seminar i saradnja sa organizacijama iz različitih zemalja donosi, posebno izdvajamo činjenicu da je dosadašnje iskustvo, rad i zalaganje ovog puta Ekonomskoj školi donelo titulu ugledne škole na polju negovanja kreativnog pristupa radu, o čemu će naročito biti reči na seminaru, kaže direktor škole Marijan Ćirić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker