Ostale vesti

Dženan Lončarević na konvenciji URS-a

Sutra će u hali “Kej” nakon konvencije Ujedinjenih regiona Srbije koja počinje u 18 sati  besplatan koncert održati Dženan Lončarević.

Ulaz na koncert je besplatan Osim URS-a ove nedelje u finišu predizborne kampanje očekuju se konvencije i dolazak ostalih stranačkih lidera Po nezvaničnim najavama od ponedeljka pa sve do predizborne ćutnje Pirot će posetiti lideri SNS-a, DS-a, SPS-a i drugih stranaka.

A.Ć.

foto-skrinšot Youtube

Slične vesti

5 Comments

  1. Ako Mlađa deli i onih 1.000€ koje mi duguje, dolazim i ja. U protivnom Dženan me ne interesuje, a još manje njihove laži pre nastupa. Ionako dolaze autobusi iz cele Srbije da popune halu.

  2. Kako se jeftino prodaju Mladja i Vasic to je strasno, sve bi dali za jos glasova, ovim cinom pokusavaju omladinu od 18,19 godina koji su sad postali punoletni da namame da glasaju za njih(jer se deca ne razumeju u politiku) kao u fazonu doveli smo pevaca Dzenana mi radimo nesto korisno za ovaj grad a i uopste. Kao da cemo sutra da zivimo od odlaska na koncert a ne od posla kojeg su svi u Pirotu a i u Srbiji zeljni.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker