Sport

Dve medalje za članove „Bike M“ kluba iz Pirota na Kupu Srbije u planinskom biciklizmu

Na KUPU Srbije u planinskom biciklizmu koji je juče održan u Niškoj Banji članovi „Bike M“ kluba iz Pirota osvojili su dve medalje. Nemanja Milić je osvojilo srebrnu medalju a Miloš Jovanović bronzanu dok su najmlađi članovi ovog kluba, Pavle Ćirić i Tea Jovanović, zauzeli sjajna četvrta mesta  u svojim  kategorijiama. 

Za „Bike M“ klub iz Pirota nastupilo je sa 6 takmičara u sledećim kategorijama: Filip Denčić – mlađi kadet, Nemanja Milić – Masters A, Miloš Jovanović – CFA, Pavle Ćiric i Dositej Mitov- mlađi poletarac i Tea Jovanović – mlađa poletarka. Uprkos lošem vremenu proteklih dana, blatnjavoj i zahtevnoj stazi medalje i ovog puta nisu izostale za pirotske bicikliste.

Nemanja Milić je osvojilo srebrnu medalju, Miloš Jovanović bronzanu,  su najmlađi članovi ovog kluba, Pavle Ćirić i Tea Jovanović, zauzeli sjajna četvrta mesta  u svojim kategorijama. Filip Denčić je sjajno krenuo, vozio je na drugoj poziciji, međutim usled pada i povrede medalja je ovog puta izostala. Dositej je imao kvar na biciklu nakon revijalne vožnje zbog čega nije starovao trku.

Najmlađi pirotski bicikisti Tea, Dositej i  Pavle  su vozili i revijalnu vožnju za najmlađe, gde su upriličili dogadjaj i otvorili ovu trku sa mnogobrojom decom sa svih strana.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker